Sałatka z halibuta i ciecierzycy może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 216 kalorii, 10g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka soli, sok z cytryny, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka Z Awokado I Ciecierzycy Z Halibutem, Zupa z halibuta i ciecierzycy, oraz Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym).
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
2
Posmarować halibuta oliwą z oliwek i doprawić obie strony solą i pieprzem. Grill, aż gotowane przez, o 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Halibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Pozostaw rybę na kilka minut, a następnie pokrój w 1-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
4
Do sałatki: w dużej misce, połączyć frisee, rukola, pomidory, ciecierzyca, i koper włoski. W małej misce wymieszać razem oliwę z oliwek, sok z cytryny, miód, kminek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Ciecierzyca
Oliwa Z Oliwek
Pomidor
Rukola
Koper Włoski
Curly Endive
Pieprz
Kminek
Miód
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Skropić mieszaninę oliwy z oliwek na sałatkę i wrzucić do połączenia. Top z rybą i podawać.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.