Sałatka Z Grzybów Rzymskich
Sałatka z grzybów rzymskich może być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 10g tłuszczu i w sumie 108 kalorii. Ten przepis służy 6. Za 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka ciężkiej śmietany do ubijania, grzybów, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 26%. Podobne przepisy obejmują Sałatka Z Pieczonych Grzybów I Romaine {Vegan}, Sałatka Z Pieczonych Grzybów I Romaine {Vegan}, oraz Sałatka Z Pieczonych Grzybów I Romaine {Vegan}.
Instrukcje
W dużej salaterce połącz Rzym, grzyby i cebulę. W małej misce wymieszaj olej, ocet, śmietanę, cukier, estragon, sól i cayenne.
Polej sałatkę i wrzuć do płaszcza.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Merryvale Carneros Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 23 dolarów za butelkę.
Merryvale Carneros Chardonnay
Nasz 2007 Carneros Chardonnay jest skoncentrowany i intensywny w stylu. Aromaty orzechów laskowych, owoców tropikalnych i dojrzałego jabłka otoczone są chrupiącą mineralnością i słodkim tostowym dębem. Wino jest bogate i kremowe z trwałym wykończeniem. Naszą ulubioną parą jest popękany homar z wyciągniętym masłem i świeżą cytryną.