Pieczarki, cykoria i sałatka z selera i korzenia może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 156 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka musztardy pełnoziarnistej, sól koszerna, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Lazania z korzenia selera i grzybów, Farsz z korzenia selera i grzybów, oraz Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wytrzyj brud z grzybów, przyciąć twarde łodygi i pokroić duże grzyby, aby wszystkie kawałki o tej samej wielkości. Wrzucić do miski z 1/4 szklanki oleju, 1/2 łyżeczki. sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Pieprz
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Rozłóż na obramowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Piec, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje, 30 do 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Ochłoń.
1
Obrany ząbek czosnku posypać pozostałą 1/4 łyżeczki. sól, mielić, a następnie spłaszczyć bokiem noża szefa kuchni na pastę. Zeskrobać pastę do słoika z ciasną pokrywką i dodać musztardę, miód, tymianek, ocet i pozostałą 1/4 szklanki oleju. Cap słoik i wstrząsnąć aż do emulgacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
Musztarda
Ocet
Miód
Mięso Mielone
Gruby Czerwony Cukier
Tymianek
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa Kuchni
2
Korzeń selera obrać, a następnie pokroić w zapałki, upuszczając je do miski z wodą, aby zapobiec ciemnieniu. Osuszyć, następnie włożyć do dużej salaterki i dodać cykorię i grzyby. Wrzucić delikatnie opatrunkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Grzyby
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dodać do przodu: Dressing, do 1 dnia wcześniej, schłodzone. Warzywa przygotować 1 dzień wcześniej (zapałki z korzenia selera schłodzić w wodzie), a następnie ubrać tuż przed podaniem.