Sałatka z grzybów, cykorii i selera

Sałatka z grzybów, cykorii i selera
Pieczarki, cykoria i sałatka z selera i korzenia może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 156 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka musztardy pełnoziarnistej, sól koszerna, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Lazania z korzenia selera i grzybów, Farsz z korzenia selera i grzybów, oraz Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wytrzyj brud z grzybów, przyciąć twarde łodygi i pokroić duże grzyby, aby wszystkie kawałki o tej samej wielkości. Wrzucić do miski z 1/4 szklanki oleju, 1/2 łyżeczki. sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozłóż na obramowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje, 30 do 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Ochłoń.
1
Obrany ząbek czosnku posypać pozostałą 1/4 łyżeczki. sól, mielić, a następnie spłaszczyć bokiem noża szefa kuchni na pastę. Zeskrobać pastę do słoika z ciasną pokrywką i dodać musztardę, miód, tymianek, ocet i pozostałą 1/4 szklanki oleju. Cap słoik i wstrząsnąć aż do emulgacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
MusztardaMusztarda
OcetOcet
MiódMiód
Mięso MieloneMięso Mielone
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
TymianekTymianek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
2
Korzeń selera obrać, a następnie pokroić w zapałki, upuszczając je do miski z wodą, aby zapobiec ciemnieniu. Osuszyć, następnie włożyć do dużej salaterki i dodać cykorię i grzyby. Wrzucić delikatnie opatrunkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
GrzybyGrzyby
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać do przodu: Dressing, do 1 dnia wcześniej, schłodzone. Warzywa przygotować 1 dzień wcześniej (zapałki z korzenia selera schłodzić w wodzie), a następnie ubrać tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
WarzywaWarzywa
WodaWoda
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn