Sałatka z orzechami pekan w Gruzji może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 2G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, cebula, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto Gruszka Pecan, Ciasto Z Gruszy Pekan, oraz Georgia Cracker Salad dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. wyłóż blachę do pieczenia folią; płaszcz sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
Piekarnik
2
Ubić olej roślinny, ostry sos, 2 łyżki. cukier i sól do smaku w misce; dodać pekan i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Ostry Sos
Orzeszki Pekan
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozprowadzić na przygotowanym arkuszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Piec, aż bąbelki cukru i pekan zaczną brązowieć, 3 do 5 minut. Schłodzić do temperatury pokojowej na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki Pekan
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Posiekaj tyle plastrów brzoskwini, aby uzyskać 1/2 szklanki i puree z octem, oliwą z oliwek, musztardą,cebulą, 1 łyżką. cukier, sól i pieprz do smaku w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Musztarda
Ocet
Cebula
Brzoskwinia
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Podziel zieleninę na 8 talerzy sałatkowych; wierzch z brzoskwiniami, sosem i orzechami pekan.