Sałatka z gruszką i serem pleśniowym
Sałatka z gruszką i serem pleśniowym to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 376 kalorii, 4G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kandyzowane pekany, pieprz, olej z orzechów włoskich i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Ser Pleśniowy Sałatka Gruszka, Ser Pleśniowy Sałatka Gruszka, oraz Sałatka z serem pleśniowym i gruszkami.
Instrukcje
Umieścić warzywa sałatkowe w dużej misce.
Dodaj czerwoną cebulę, gruszkę, pekan, i ser pleśniowy, i wrzucić, aby wymieszać równomiernie.
Aby zrobić dressing, umieścić syrop klonowy, ocet, majonez, brązowy cukier, sól i pieprz w blenderze i dokładnie zmiksować. Przy włączonym silniku powoli wlewaj olej z orzechów włoskich. Mieszaj, aż mieszanina stanie się kremowa, około 1 minuty.
Wlać mieszaninę sałatki i wrzucić do płaszcza zieleni równomiernie.