Sałatka z groszku śnieżnego i wołowiny
Sałatka z groszku śnieżnego i wołowiny to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 20g białka, 9g tłuszczu i w sumie 230 kalorii. Za $2.6 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Przynosi ci smak domu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś stek z flanki wołowej, sok z cytryny, proszek czosnkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka z groszku śnieżnego i wołowiny, Wołowina z groszkiem śnieżnym, oraz Wołowina z groszkiem śnieżnym.
Instrukcje
Stek do pieczenia 4-6 cali. od ciepła przez 8-10 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr do mięsa odczyta 170°. Ochłodzić całkowicie. Cienko pokrój mięso w poprzek ziarna; umieść w dużej zamykanej plastikowej torbie. W słoiku z obcisłą pokrywką połącz keczup, olej, sok z cytryny, brązowy cukier i przyprawy; dobrze wstrząsnąć.
Polej mięso; uszczelnij torebkę i obróć, aby pokryć.
Dodaj grzyby, kasztany wodne i cebulę. Wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc, od czasu do czasu obracając. Tuż przed podaniem dodaj groszek śnieżny.
Podawać na sałacie; udekoruj pomidorami.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Sałatka w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Faire La Fete Cremant de Limoux. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![Faire La Fete Cremant de Limoux]()
Faire La Fete Cremant de Limoux
Jasnozłoty kolor z żywymi aromatami i smakami pieczonego jabłka, białej wiśni i bezy cytrynowej. Od wykwintnego kawioru i ostryg po popcorn, Faire la Fête to wszechstronne wino, które dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw i kuchni. Spróbuj z azjatycką sałatką gruszkową, pikantnymi bułeczkami z tuńczyka lub kotletami wieprzowymi i musem jabłkowym.Mieszanka: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir