Sałatka Z Groszku Deviled Eggs
Sałatka z grochu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 24 i kosztuje 22 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka śmietany, cebuli, jajka ugotowane na twardo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 13%. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Sałatka Tater Deviled Eggs, oraz Sałatka Cezar Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka pokroić na pół wzdłuż; ostrożnie usunąć żółtka, rezerwując białka. Utrzeć razem żółtka, groszek, boczek, majonez, cebulę, śmietanę, miętę, sól i pieprz. Łyżka do połówek białka.
Podawać natychmiast lub schłodzić do 1 godziny.
Jak blanszować groszek: gotować żądaną ilość świeżego groszku słodkiego, groszku śnieżnego lub groszku cukrowego we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 1 do 3 minut lub aż będzie krucho-miękki; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.