Sałatka z groszkiem cukrowym i migdałami z miętą i pomarańczą
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Cukier Snap Pean i sałatka migdałowa z miętą i pomarańczą może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 9g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać migdały, bazylia, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, Sałatka z groszku cukrowego z winegretem cytrynowo-miętowym, oraz Sałatka z komosy ryżowej z groszkiem cukrowym, szalotki i mięty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić rondel wypełniony wodą do wrzenia.
Najpierw dodaj sól, potem groszek i gotuj, odsłonięte, przez 1-minut.
Odcedzić, natychmiast zanurzyć je w zimnej wodzie, aby zatrzymać dalsze gotowanie i ponownie odcedzić.
Umieścić groszek w salaterce i dodać pieprz do smaku, migdały, oliwę z oliwek, sok pomarańczowy, i mięty lub bazylii. Dobrze rzucaj i podawaj. Ta sałatka pozostanie chrupiąca przez kilka godzin w temperaturze pokojowej.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;