Sałatka z grochu i soi ze świeżym koperkiem
Sałatka z grochu i soi ze świeżym koperkiem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i lacto ovo przepis wegetariański służy 4 i kosztuje 32 grosze za porcję. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Mieszanka pean i soi, musztarda pełnoziarnista, olej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka grochowa z boczkiem i świeżym koperkiem, Sałatka z łososia i soi, oraz Sałatka z krewetek, awokado i soi.
Instrukcje
Groch i soję gotować we wrzącej osolonej wodzie przez 3-4 minuty, aż będzie miękka.
Spuścić, a następnie uruchomić pod zimną wodą, aż do całkowitego ostygnięcia.
Tymczasem zrób opatrunek.
Wszystkie składniki wymieszać, doprawić, następnie wymieszać, aż dobrze się połączą. Fasolę i groszek wrzucić do dressingu z posiekanym koperkiem i rozsypać na gałązkach, aby służyć.