Sałatka z grillowanym stekiem Ribeye z winegretem poblano

Sałatka z grillowanym stekiem Ribeye z winegretem poblano
Grillowany stek antrykotowy z winegretem poblano to danie główne bezglutenowe . Jedna porcja tego dania zawiera około 56 g białka , 75 g tłuszczu i łącznie 1134 kalorii . Ten przepis jest dla 4 osób. Za 11,23 USD za porcję ten przepis pokrywa 63% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i sycący. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu z okazji Czwartego Lipca . Udaj się do sklepu i kup ketchup, syrop klonowy, miód i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 35 minut . Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ocenę super spoonacular wynoszącą 83% . Podobne przepisy obejmują grillowane tacos z portobello i papryką poblano , tamales z wołowiną, papryką poblano i serem oraz francuskie naleśniki z papryką poblano „Enchiladas” .

Instrukcje

1
Wymieszaj w małej misce, aż się połączą. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieść steki w płytkim naczyniu do pieczenia i polej sosem do steków, odstaw do marynowania na 2 godziny, przewracając raz. Rozgrzej grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Wyjmij steki z marynaty i dopraw solą i pieprzem do smaku. Grilluj przez 3 do 4 minut z każdej strony, aby uzyskać średnio wysmażone mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Wyjąć i odstawić.
5
Posmaruj plasterki cebuli i pomidory oliwą z oliwek i dopraw solą i pieprzem do smaku. Grilluj z obu stron, aż będą prawie gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Umieść szpinak w dużej misce i wymieszaj z octem balsamicznym, oliwą z oliwek oraz solą i pieprzem do smaku. Podziel szpinak na 4 duże talerze sałatkowe lub półmiski. Pokrój każdy stek na plastry o grubości 1/2 cala i rozłóż na szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Udekoruj grillowanymi pomidorami, serem pleśniowym i cebulą, skrop sosem winegret z papryki Poblano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Meksykańskie Chorizo WieprzoweMeksykańskie Chorizo Wieprzowe
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
8
Połącz poblano, cebulę i sok z limonki w blenderze i miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji. Podczas pracy blendera powoli dodawaj olej, aż powstanie emulsja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Meksykańskie Chorizo WieprzoweMeksykańskie Chorizo Wieprzowe
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Dodaj szpinak i miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
10
Dodaj miód i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami

Składniki

22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudrobno posiekane chili poblano z nasionamidrobno posiekane chili poblano z nasionami680opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeszpinak niemowlęcy, umytyszpinak niemowlęcy, umyty32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeSer pleśniowy Maytag, pokruszonySer pleśniowy Maytag, pokruszony11 łyżka suszonego oreganoMusztarda DijonMusztarda Dijon11 łyżka suszonego oregano1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami601 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweOliwki koktajlowe nadziewane pimientoOliwki koktajlowe nadziewane pimiento2401 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuświeży sok z limonkiświeży sok z limonki11 łyżka suszonego oreganoczysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podaniaczysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podania1621 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina4krewetki i żyłkiOliwa z oliwekOliwa z oliwek6pomidory śliwkowe pokrojone na półpomidory śliwkowe pokrojone na pół2poblano peppers, roasted, peeled and seededpoblano peppers, roasted, peeled and seeded40opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeposiekana czerwona cebulaposiekana czerwona cebula680opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgesteki rib eye każdy)steki rib eye każdy)4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony biały pieprzSól i świeżo zmielony biały pieprz15opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeliście szpinakuliście szpinaku2361 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweMesa Steak sauceMesa Steak sauce1Vidalia cebula, obrana i pokrojona w plastry grubości 1/2 calaVidalia cebula, obrana i pokrojona w plastry grubości 1/2 cala1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia98
Magazyn