Sałatka z grillowanym kurczakiem i brzoskwiniami

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Grillowany kurczak i sałatka brzoskwiniowa może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 26g białka, oraz 7G tłuszczu. Mieszanka rukoli dla niemowląt, piersi z kurczaka, brzoskwinie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z grillowanym kurczakiem i brzoskwiniami Kebab, Grillowana Sałatka z kurczakiem, brzoskwiniami i rukolą, oraz Grillowana sałatka z brzoskwiniami, kurczakiem i fetą.
Instrukcje
Grill ciepła na wysokim; Ustaw stojak grill 4 do 6 cali powyżej źródła ciepła. Kurczaka doprawić solą i pieprzem; zalać sprayem do gotowania. Grill kurczaka, obracając raz, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną 74°, 5 do 8 minut z każdej strony.
Przełożyć kurczaka na deskę do krojenia. Posmarować brzoskwinie sprayem do gotowania; rozprowadzić skórkę na ruszcie grillowym; grillować, obracając raz, aż do soczystego, ale nie papkowatego, 3 do 5 minut na stronę. W salaterce ubić musztardę, ocet, olej i 1 łyżkę wody. Rukola. Rukolę podzielić na 4 płytki. Plastry i brzoskwinie; równomiernie rozprowadzić między talerzami.