Sałatka z grillowanych krewetek i szpinaku z miodowym winegretem

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Grillowane krewetki i sałatka szpinak z miodem Vinaigrette spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 315 kalorii, 30g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,64 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz szalotkę, pieprz, oliwę z oliwek extravirgin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać extravirgin oliwy z oliwek można śledzić to danie główne z Meyer cytrynowy tort Polenta z zimowym kompotem owocowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z grillowanych krewetek z miodem limonkowym Vinaigrette, Sałatka szpinakowo-gruszkowa z miodowo-bekonowym winegretem, oraz Ciepła sałatka szpinakowa z miodowo-czosnkowym winegretem.
Instrukcje
Umieścić pierwsze 6 składników w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Połącz mieszaninę soku i krewetki w plastikowej torbie zip-top; uszczelnienie. Marynować w lodówce przez 20 minut, obracając torebkę od czasu do czasu.
Połącz ocet i następne 5 składników (przez 1/8 łyżeczki pieprzu) w blenderze lub robocie kuchennym; proces przez 5 minut lub do gładkiej.
Wyjąć krewetki z worka; wyrzucić marynatę.
Umieść krewetki na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Gotować 2 protokół z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Połączyć szpinak i endywia w dużej misce.
Dodaj mieszaninę octu, podrzucając do herbu.
Umieść 2 1/2 szklanki mieszanki szpinaku na każdym z 4 talerzy. Top każda porcja z 6 krewetek i 2 łyżki sera.