Sałatka Z Grillowanych Grzybów, Rukoli I Franche

Grillowane Grzyby, rukola & Comté sałatka może być tylko dodatek szukasz. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę, Franche, łuszczącą się sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ragoût z dzikich grzybów na chrupiącej Polencie z serem Comte, Ragoût Z Dzikich Grzybów Na Chrupiącej Polencie Z Serem Comte, oraz Bezmięsny poniedziałek: grillowane Burgery z grzybami Portobello z Romesco i rukolą.
Instrukcje
Rozgrzej Grill gazowy do średniej wysokości lub przygotuj średnio gorący ogień węglowy. (Upewnij się, że ruszt jest również gorący.) Oczyścić grzyby i odciąć łodygi. Jeśli używasz portabellas, zeskrobuj Czarne skrzela z boku łyżki.
Do dużej miski włożyć czyste całe grzyby, skropić 5 łyżkami oleju i delikatnie wymieszać.
Posypać szczyptą soli koszernej i ponownie wrzucić. Grillować grzyby bezpośrednio na ogniu do miękkości i dobrze oznaczone, 3 do 5 minut z każdej strony. Jeśli używasz portabellas, szybko pokrój grillowane grzyby na 1-calowe plastry.
Rukolę porcjować między cztery talerze i ułożyć gorące grzyby.
Dekoruj orzechami i serem oraz obficie skropić oliwą z oliwek.
Posypać lekko fleur de Sel lub inną solą morską i mielonym białym lub czarnym pieprzem.
na bazie czterech porcji, kalorii
8, Tłuszcz Jednonienasycony
Oceń ten przepis i zobacz opinie
18, Tłuszcz Wielonienasycony