Sałatka Z Grillowanych Grzybów, Rukoli I Franche

Sałatka Z Grillowanych Grzybów, Rukoli I Franche
Grillowane Grzyby, rukola & Comté sałatka może być tylko dodatek szukasz. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę, Franche, łuszczącą się sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ragoût z dzikich grzybów na chrupiącej Polencie z serem Comte, Ragoût Z Dzikich Grzybów Na Chrupiącej Polencie Z Serem Comte, oraz Bezmięsny poniedziałek: grillowane Burgery z grzybami Portobello z Romesco i rukolą.

Instrukcje

1
Rozgrzej Grill gazowy do średniej wysokości lub przygotuj średnio gorący ogień węglowy. (Upewnij się, że ruszt jest również gorący.) Oczyścić grzyby i odciąć łodygi. Jeśli używasz portabellas, zeskrobuj Czarne skrzela z boku łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Do dużej miski włożyć czyste całe grzyby, skropić 5 łyżkami oleju i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Posypać szczyptą soli koszernej i ponownie wrzucić. Grillować grzyby bezpośrednio na ogniu do miękkości i dobrze oznaczone, 3 do 5 minut z każdej strony. Jeśli używasz portabellas, szybko pokrój grillowane grzyby na 1-calowe plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Rukolę porcjować między cztery talerze i ułożyć gorące grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
5
Dekoruj orzechami i serem oraz obficie skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
6
Posypać lekko fleur de Sel lub inną solą morską i mielonym białym lub czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
7
Podawać natychmiast.
1
Rozmiar
2
na bazie czterech porcji, kalorii
1
329, tłuszcz
2
27, Kalorie Tłuszczowe
1
242, Tłuszcze Nasycone
2
6, białko
3
8, Tłuszcz Jednonienasycony
4
18, węglowodany
5
380, Cholesterol
6
16, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
18, Tłuszcz Wielonienasycony
2
2, sód
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn