Sałatka z grillowanej kukurydzy i papryki Chipotle

Grillowana kukurydza i Chipotle papryka sałatka może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. 53 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka oliwy z oliwek, sok z limonki, liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj 10 Great Corn S plus Grillowana Sałatka z kukurydzy i papryki Pasilla, Chipotle Sałatka kukurydziana z grillowanym boczkiem, oraz Grillowana kukurydziana Sałatka Poblano z Chipotle Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniego poziomu.
Ułóż kukurydzę na grillu i gotuj, często obracając, aż kukurydza zostanie lekko zwęglona, około 12 do 15 minut
Wyjąć kukurydzę z grilla na deskę do krojenia i ostudzić.
Pokrój ziarna z kolb ostrym nożem i przenieś do miski do serwowania.
Dodaj wszystkie pozostałe składniki i wrzucić do połączenia.