Sałatka z grillowanej kukurydzy i fasoli
Grillowana Sałatka z kukurydzy i fasoli to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, sól i świeżo popękany pieprz, kłosy kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z grillowanej kukurydzy i fasoli, Grillowana Sałatka Z Czarnej Fasoli I Kukurydzy, oraz Grillowana Sałatka z kukurydzy i masła dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill lub patelnię grillową na średnim ogniu.
W małej misce, dodać 1/4 szklanki oleju rzepakowego, kminek, 2 łyżeczki chili w proszku, i doprawić solą i czarnym pieprzem, do smaku. Wymieszać, aby połączyć.
Posmaruj każde ucho kukurydzy obficie przyprawionym olejem.
Ułóż kukurydzę na gorącym grillu i gotuj przez około 12 minut, dając każdemu uchu ćwierć obrotu co 3 minuty.
Wyjąć z grilla i ostudzić przez 5 minut. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć pokrojone ziarna z kukurydzy.
W średniej misce do serwowania, ubić razem pozostałe 1/4 szklanki oleju rzepakowego, 1 łyżeczka chili w proszku, sok z limonki, czosnek, papryka, cebula, fasola, i kolendra. Przyprawy wyregulować solą i czarnym pieprzem, do smaku.
Dodać ziarna kukurydzy i wymieszać, aby połączyć.
Dobrze wymieszać składniki i podawać z tacos, w razie potrzeby.