Sałatka z grillowanej kalmary i słodkiej cebuli z pieczonymi pomidorami i zielonym winegretem Chile
Grillowana kałamarnica i słodka Sałatka cebulowa z pieczonymi pomidorami i zielonym winegretem Chile wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 390 kalorii, 2G białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedrogi dodatek do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka soli i pieprzu, pieczony czosnek, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Black Squid Ink Risotto z grillowanymi krewetkami, homarem i winegretem z zielonej cebuli, Czerwone Chile przetarte słodkie ziemniaki z zieloną cebulą Vinaigrette, oraz Grillowana sałatka ze słodkich ziemniaków z Chile-Limonkowy Vinaigrette.
Instrukcje
1
Pieczone pomidory: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. natrzyj pomidory oliwą z oliwek i umieść na blasze do pieczenia. Piec przez 25 do 30 minut, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Pomidor
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
Usunąć nasiona i pokroić w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona
3
Kalmary: rozgrzej grill lub patelnię grillową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Zmyć kalmary oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grilluj kalmary przez 3 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Kałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Pokroić na 2-calowe kawałki.
6
Cebulę posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grilluj przez 3 do 4 minut z każdej strony, aż będzie prawie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1
W blenderze umieścić pieprz, czosnek i ocet i zmiksować na gładką masę. Przy włączonym silniku powoli dodawaj oliwę z oliwek, aż do zemulgowania.