Sałatka Z Grillowanej Fasoli
Sałatka z grillowanej fasoli to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 138 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cebulę, fasolę pinto, kukurydzę z kernela i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Z Grillowanej Fasoli, Zapiekanka Z Fasoli Południowej, oraz Grillowane grillowane Burgery z wołowiną i fasolą.
Instrukcje
W dużym czajniku przykryć fasolę wodą; doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia i odstawić 1 godzinę.
Fasolę odcedzić i opłukać; powrócić do czajnika. Przykryć ponownie wodą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1-1 / 2 godziny lub aż ziarna będą miękkie.
Fasolę odcedzić i opłukać; umieścić w dużej misce i ostudzić do temperatury pokojowej.
Dodać cebulę, paprykę i kukurydzę; wrzucić.
W rondlu połącz wszystkie składniki dressingu; gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
Wlać warzywa i dobrze wymieszać. Kryj się i wyluzuj.