Sałatka Z Grillowanego Przegrzebka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać grillowaną sałatkę przegrzebek spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,57 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, liście mięty, ogórek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Grillowanego Przegrzebka, Sałatka Z Grillowanego Przegrzebka, oraz Karaiby Grillowana Sałatka Z Przegrzebka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Posypać 1/4 łyżeczki pieprzu i 1/4 łyżeczki soli na przegrzebki i ogórek. Ułóż w jednej warstwie na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania. Grill 3 minuty z każdej strony lub aż przegrzebki są zrobione i ogórek jest dobrze oznakowane.
Wyjąć z ognia; pokroić ogórek w plasterki 1/4 cala.
Połączyć pozostałe 1/8 łyżeczki soli, sok, i olej w dużej misce; wymieszać trzepaczką.
Dodaj ogórek, sałata, arbuz, i mięta; wrzucić delikatnie do herbu. Podzielić mieszaninę arbuza równomiernie między 4 płyty. Top każdej porcji z 3 przegrzebki i 2 plastry awokado.
Posypać równomiernie pozostałą 1/4 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Zrównoważony wybór: Wszystkie przegrzebki, niezależnie od tego, czy są hodowane, złowione przez nurka, czy złowione na dziko, są świetnymi opcjami.