Sałatka Z Grillowanego Przegrzebka

Sałatka Z Grillowanego Przegrzebka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać grillowaną sałatkę przegrzebek spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,57 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, liście mięty, ogórek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Grillowanego Przegrzebka, Sałatka Z Grillowanego Przegrzebka, oraz Karaiby Grillowana Sałatka Z Przegrzebka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Posypać 1/4 łyżeczki pieprzu i 1/4 łyżeczki soli na przegrzebki i ogórek. Ułóż w jednej warstwie na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania. Grill 3 minuty z każdej strony lub aż przegrzebki są zrobione i ogórek jest dobrze oznakowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
OgórekOgórek
PrzegrzebkiPrzegrzebki
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wyjąć z ognia; pokroić ogórek w plasterki 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
4
Połączyć pozostałe 1/8 łyżeczki soli, sok, i olej w dużej misce; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj ogórek, sałata, arbuz, i mięta; wrzucić delikatnie do herbu. Podzielić mieszaninę arbuza równomiernie między 4 płyty. Top każdej porcji z 3 przegrzebki i 2 plastry awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry AwokadoPlastry Awokado
ArbuzArbuz
OgórekOgórek
PrzegrzebkiPrzegrzebki
SałataSałata
MiętaMięta
6
Posypać równomiernie pozostałą 1/4 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
7
Zrównoważony wybór: Wszystkie przegrzebki, niezależnie od tego, czy są hodowane, złowione przez nurka, czy złowione na dziko, są świetnymi opcjami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn