Sałatka z grillowanego kopru włoskiego i Radicchio

Grillowany koper włoski i sałatka Radicchio może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 174 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz dekorację: gałązki kopru włoskiego, radicchio, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z Radicchio i kopru włoskiego (Insalata di radicchio e finocchio), Radicchio, Sałatka Z Kopru Włoskiego I Gruszek, oraz Sałatka z Radicchio, rzodkiewki i kopru włoskiego.
Instrukcje
Cebulki kopru włoskiego pokroić pionowo w plastry o grubości 1/2 cala. Blanszować koper włoski we wrzącej wodzie 3 minuty lub tylko do chrupkiego przetargu; odcedzić.
Połączyć koper włoski i radicchio w dużej misce; odstawić.
Sok pomarańczowy i 6 kolejnych składników wymieszać w słoiku. Przykryć szczelnie i energicznie wstrząsnąć. Schłodzić 1/4 szklanki vinaigrette; wlać pozostałe vinaigrette na koper i radicchio, podrzucając delikatnie do płaszcza.
Pozostawić mieszaninę kopru włoskiego na 15 minut; odcedzić.
Koper grillowy, przykryty pokrywą grilla, na średnio rozgrzanych węglach (od 350 do 40
Koper włoski wyjąć z grilla i odstawić na bok. Grill radicchio, przykryty pokrywą grilla, 2 minuty lub do momentu chrupkości. Wrzucić koper włoski i radicchio z reserved vinaigrette; dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: nie rdzeń kopru przed grillowaniem. Rdzeń utrzyma plastry kopru włoskiego razem, aby nie wpadły przez stojak do grilla.