Sałatka z grillowanego bakłażana z orzechami włoskimi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanej sałatki z bakłażana z orzechami włoskimi. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis służy 35 i kosztuje 59 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, bakłażany, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sałatka z grillowanego bakłażana z orzechami włoskimi, Fioletowa bazylia i grillowana Sałatka z dyni z orzechami włoskimi, oraz Grillowana Sałatka klinowa Radicchio z soczewicą, miodem i przyprawionymi orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmaruj plastry bakłażana i jalapeo na całym oleju i doprawić solą. Grill bakłażan na umiarkowanym ogniu, aż ładnie zwęglone i przetargu, o 4 minut na stronie.
Przenieść bakłażana do powierzchni roboczej i ostudzić. Grilluj jalapeo, obracając, aż zwęglone i prawie miękkie, o 4 protokół. Obrać i posadzić jalapeo, a następnie drobno posiekać.
Pokroić bakłażana w kostkę 1/2 cala.
W dużej misce, połączyć kolendry, ocet i czosnek.
Dodać bakłażan, jalapeo, pomidory i cebulę, doprawić solą i wrzucić.
Udekoruj orzechami włoskimi i podawaj z grillowanym płaskim chlebem.