Sałatka z grillowanego bakłażana z orzechami włoskimi
Grillowana Sałatka z bakłażana z orzechami włoskimi może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Ten wegański przepis służy 8 i kosztuje 1,18 zł za porcję. Mieszanka kolendry, orzechy włoskie, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z grillowanego bakłażana z orzechami włoskimi, Fioletowa bazylia i grillowana Sałatka z dyni z orzechami włoskimi, oraz Grillowana Sałatka klinowa Radicchio z soczewicą, miodem i przyprawionymi orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmaruj plastry bakłażana i jalapeo na całym oleju i doprawić solą. Grill bakłażan na umiarkowanym ogniu, aż ładnie zwęglone i przetargu, o 4 minut na stronie.
Przenieść bakłażana do powierzchni roboczej i ostudzić. Grilluj jalapeo, obracając, aż zwęglone i prawie miękkie, o 4 protokół. Obrać i posadzić jalapeo, a następnie drobno posiekać.
Pokroić bakłażana w kostkę 1/2 cala.
W dużej misce, połączyć kolendry, ocet i czosnek.
Dodać bakłażan, jalapeo, pomidory i cebulę, doprawić solą i wrzucić.
Udekoruj orzechami włoskimi i podawaj z grillowanym płaskim chlebem.