Sałatka z grilla - wszystko może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.07 za porcję. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 52g białka, oraz 23G tłuszczu. Jeśli masz ocet winny, pomidory śliwkowe, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Melasa Grillowana London Broil z posiekaną grillowaną sałatką letnią, GRILLOWANA SAŁATKA Z PORTOBELLO Z AWOKADO, LIMONKĄ I GRILLOWANĄ KUKURYDZĄ, oraz Przyprawa przetarta grillowana pierś kaczki z grillowaną brzoskwinią i sałatką z koziego sera.
Instrukcje
1
Aby zrobić vinaigrette, ubić razem chrzan, ocet, oliwę z oliwek, sól i pieprz w małej misce. Odstawić.Ułóż szpinak na półmisku. Pokroić stek i ułożyć go na szpinaku, wraz z grillowanymi warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan Pospolity
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Warzywa
Oliwa Z Oliwek
Szpinak
Ocet
Pieprz
Stek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Skropić winegretem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół