Sałatka z grejpfruta i kopru włoskiego
Sałatka z grejpfrutów i kopru włoskiego może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 2,15 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz żarówkę kopru włoskiego, winegret różowo-grejpfrutowy, warzywa sałatkowe dla smakoszy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sałatka z kopru włoskiego i czerwonego grejpfruta, Sałatka z grejpfruta i kopru włoskiego, oraz Sola Z Sałatką Z Kopru Włoskiego, Rukoli I Grejpfrutów.
Instrukcje
Grejpfruta obrać i pokroić na miseczkę, a następnie wycisnąć membrany, aby wycisnąć sok. Ustaw 3 filiżanki sekcje bok, i rezerwy 1/4 szklanki soku do vinaigrette. Błonę należy wyrzucić.
Połącz grejpfruty, warzywa sałatkowe, posiekany koper włoski i pokrojoną cebulę w dużej misce.
Sałatkę skropić winegretem i delikatnie wymieszać.