Sałatka z gorącą wołowiną i orzechami laskowymi
Sałatka z wołowiną i orzechami laskowymi na gorąco wymaga około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 295 kalorii , 29 g białka i 16 g tłuszczu . Za 3,51 USD za porcję otrzymujesz danie główne dla 4 osób. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Jeśli masz pod ręką wodę, orzechy laskowe, ocet jabłkowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 71% . Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również Oreo Hazelnut and Banana Cheesecake , Buttery Hazelnut Shortbreads i Chocolate Hazelnut Banana Cupcakes with Marshmallow Frosting .
Instrukcje
Umieść wołowinę w szklanej misce.
Wymieszaj składniki marynaty; zalej wołowinę. Pozostaw w temperaturze pokojowej na 30 minut.
W międzyczasie wymieszaj składniki sosu i odstaw.
Włóż zieleninę do dużej miski sałatkowej; schłódź. Na patelni na dużym ogniu zrumień połowę wołowiny i marynatę.
Wyjmij i zrumień resztę wołowiny.
Odcedź i dodaj całą wołowinę do warzyw.
Podgrzej sos na tej samej patelni.
Polać sałatkę i szybko wymieszać. Na wierzchu posypać orzechami laskowymi, cebulą i papryką.