Sałatka z fasolką szparagową i ziemniakami

Sałatka z fasolką szparagową i ziemniakami
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych i całych 30 do swojej skrzynki z przepisami, sałatka z zielonej fasoli i ziemniaków może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 15 g białka , 10 g tłuszczu i łącznie 210 kalorii . Za 1,04 USD za porcję otrzymujesz danie dodatkowe dla 8 osób. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką przyprawę cajun, zieloną fasolę, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest idealny na Czwartego Lipca . Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 61% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Wypróbuj sałatkę z zielonej fasoli i ziemniaków z winegretem Dijon , sałatkę ziemniaczaną i zieloną fasolą oraz sałatkę z migdałowej fasoli , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W rondlu gotować ziemniaki i czosnek we wrzącej, osolonej wodzie przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj fasolę i gotuj jeszcze przez 10–14 minut, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
3
Odcedź; czosnek wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Umieść warzywa w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Ciepły bulion; zalej warzywa. Przykryj i schłódź przez co najmniej 2 godziny, mieszając kilka razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6
W małej misce połącz oliwę, ocet i przyprawy; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Odcedź warzywa, dodaj sos i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
8
Jeśli wolisz, podawaj w misce wyłożonej sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn