Sałatka z fasoli woskowej, pieczonej papryki i pomidorów z kozim serem
Fasola woskowa, pieczona papryka i sałatka pomidorowa z kozim serem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku z cytryny, koziego sera, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka pomidorowa z kozim serem i pieczoną papryką, Pieczona Pizza z czerwonej papryki i pomidorów z kozim serem, bazylią i czerwonym olejem Chili, oraz pieczona czerwona papryka i suszone na słońcu pomidory bruschetta z prażonym puree z orzechów sosnowych i kozim serem gremolata.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż i wyrzucić nasiona i membrany.
Połówki papryki umieścić, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Papryka Broil połówki 10 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym i zamknąć.
Odstawić na 15 minut. Obrać i pokroić w paski.
Przynieś 2 ćwiartki wody i 2 łyżeczki soli do wrzenia w dużym rondlu.
Dodać fasolę; gotować 4 protokół lub aż fasola są chrupiące-przetargu.
Odcedzić; umieścić w dużej misce.
Dodaj paprykę paski, pomidory, cebula, i pietruszka; wrzucić do połączenia.
Połączyć pozostałe 1/2 łyżeczki soli, ocet jabłkowy i pozostałe składniki z wyjątkiem koziego sera, mieszając trzepaczką.
Skropić sałatkę; wrzucić delikatnie, aby połączyć.