Sałatka z fasoli, tuńczyka i selera
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać masło Bean, Tunan i seler sałatka spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 493 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.78 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka masła fasoli, sok z cytryny, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sałatka z fasoli, Tunanu i selera, Cytrynowa Sałatka z białej fasoli, Tunanu i selera, oraz sałatka z białej fasoli z selerem i miętą (a czasem z tuńczykiem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce ubijamy sok z cytryny z musztardą, a następnie powoli ubijamy oliwę z oliwek. Szczypiorek wymieszać i doprawić winegret cytrynowo-musztardowy solą i pieprzem.
W dużej misce, delikatnie wrzucić odsączonego tuńczyka z plasterkami selera, fasola Maślana i kapary.
Dodać cytrynowo-musztardowy vinaigrette i wrzucić do Płaszcz sałatkę. Doprawić sałatkę solą i pieprzem i podawać od razu.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Grgich Hills Estate Merlot z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 47 dolarów za butelkę.
![Grgich Hills Estate Merlot]()
Grgich Hills Estate Merlot
Chłodny klimat Merlot z jasnymi owocowymi smakami i przyjemną w ustach kwasowością z winnic Grgich Hills w południowej Dolinie Napa, uprawianych bez sztucznych nawozów, pestycydów i herbicydów. Z cudownie złożonymi aromatami żurawiny, cedru i prażonych orzechów laskowych, to wino jest idealnym partnerem do polędwicy wołowej, jagnięciny lub pieczonej wieprzowiny.