Sałatka z fasolą po południowo-zachodniemu zajmuje około 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 8 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 196 kalorii . Ten bezglutenowy, bezmleczny, wegetariański laktoovo i wegański przepis jest na 10 osób i kosztuje 56 centów za porcję . Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga cebuli, selera, czerwonej fasoli i oleju rzepakowego. Sprawdza się dobrze jako dodatek. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 42% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zdrowa owsianka po południowo-zachodniemu , Szybka i łatwa zupa kukurydziana po południowo-zachodniemu i Faszerowane pieczarki po południowo-zachodniemu .
Instrukcje
1
W dużej misce połącz fasolę, seler, cebulę, pomidora i kukurydzę. W małej misce połącz salsę, oliwę, sok z limonki, chili w proszku, sól i kmin rzymski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
4 średnie Czerwone Pomidory
Dodatki (opcjonalnie)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Zęby Przyrodzenia
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Polej mieszankę fasoli dressingiem i wymieszaj. Przykryj sałatkę i schłódź przez co najmniej 2 godziny.