Sałatka z fasoli i pomidorów
Sałatka z fasoli i pomidorów może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 82 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Mieszanka wody, sok z cytryny, fasola, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Sałatka z pomidorów Cherry, zielonej fasoli i fasoli woskowej z okruchami chleba Herbed z " Kitchen Garden Cookbook, oraz Sałatka z fasoli i pomidorów z sosem pieczonym z pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę umieścić w rondlu i zalać wodą; doprowadzić do wrzenia. Gotować, uncovered, przez 8-10 minut lub do crisp-tender.
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Umieścić w dużej misce; dodać cebulę.
Umieścić pomidory w innej misce. W małej misce wymieszać sok z cytryny, olej, wodę, sól i pieprz.
Wlać warzywa w każdej misce; wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Wymieszać seler w mieszaninie fasoli; przenieść do półmiska. Surround z pomidorami.