Sałatka z fasoli i kukurydzy (Ensalada de Frijol y Maiz)
Sałatka z fasoli i kukurydzy (Ensalada de Frijol y Maiz) może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 13g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 66 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, fasolę garbanzo, kminek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 213 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ensalada de Palmitos y Maíz (Sałatka z palm i kukurydzy), Sałatka Kukurydziana Z Queso Fresco-Ensalada De Choclo, oraz Chicha de Maíz (napój kukurydziany) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić vinaigrette: w małej misce, ubij razem oliwę z oliwek, sok z limonki, ocet, kminek, chili w proszku, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj fasolę, kolendra, czerwona cebula i vinaigrette i wrzucić do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym