Sałatka Z Fasoli Cannellini I Radicchio Z Tuńczykiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj fasoli Cannellini i sałatki Radicchio z Tunanem. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 797 kalorii. Ten przepis służy 2. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek pakowane tuńczyka, pieprz, sok z cytryny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka z fasoli i tuńczyka Cannellini, Sałatka z fasoli Tunan i Cannellini, oraz Sałatka z białej fasoli i tuńczyka z Radicchio.
Instrukcje
Używając boku noża, zmiażdż czosnek ze szczyptą soli, aż stanie się pasty.
Przełożyć do małej miski.
Dodaj sok z cytryny i musztardę i ubijaj, aby połączyć. Stopniowo ubijać olejem, aż do dobrze wymieszanego. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstaw sos na bok.
Połącz fasolę, bulion i gałązkę rozmarynu w średnim rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż prawie cała ciecz odparuje.
Dodaj rukolę, radicchio i 4 łyżki. sos do patelni z fasolą. Wymieszać, aby połączyć i natychmiast podzielić między dwiema płytkami. Top z tuńczyka i dodatkowy dressing, w razie potrzeby.