Sałatka Z Fasoli Cannellini I Radicchio Z Tuńczykiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj fasoli Cannellini i sałatki Radicchio z Tunanem. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 797 kalorii. Ten przepis służy 2. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek pakowane tuńczyka, pieprz, sok z cytryny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka z fasoli i tuńczyka Cannellini, Sałatka z fasoli Tunan i Cannellini, oraz Sałatka z białej fasoli i tuńczyka z Radicchio.
Instrukcje
1
Używając boku noża, zmiażdż czosnek ze szczyptą soli, aż stanie się pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
2
Przełożyć do małej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj sok z cytryny i musztardę i ubijaj, aby połączyć. Stopniowo ubijać olejem, aż do dobrze wymieszanego. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstaw sos na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Połącz fasolę, bulion i gałązkę rozmarynu w średnim rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż prawie cała ciecz odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Zdjąć z ognia.
6
Dodaj rukolę, radicchio i 4 łyżki. sos do patelni z fasolą. Wymieszać, aby połączyć i natychmiast podzielić między dwiema płytkami. Top z tuńczyka i dodatkowy dressing, w razie potrzeby.