Sałatka z Escarole, Radicchio, ogolonych borowików i oliwy z oliwek
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Sałatka z Escarole, Radicchio, Ogolone borowiki i oliwa z oliwek może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 113 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 84%. Spróbuj Sałatka Z Rukoli, Radicchio I Escarole, Ogolona Sałatka Z Kalafiorem I Radicchio, oraz Ogolona Sałatka z kalafiorem i Radicchio dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki ubić w małej misce. Wrzucić escarole i radicchio w dużej misce z parmezanem i 3 łyżki sosu.
Grzyby pokroić jak najcieńsze i rozsypać na wierzchu sałatki.
Mżawka z pozostałym opatrunkiem.
Podawać z grillowaną lub opiekaną ciabattą.