Sałatka z Escarole i pieczonych brokułów z sosem anchois
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Escarole i sałatka brokuły pieczone z sosem anchois spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 215 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 92 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, żółtka jaj, brokuły i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sałatka Escarole Z Sosem Anchois, Poważnie Włoski: Escarole I Sałatka Z Orzechów Włoskich Z Sosem Anchois, oraz Sałatka Escarole z posiekanym jajkiem i anchois Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym zmiksuj anchois, czosnek, żółtka i sok z cytryny. Po włączeniu maszyny dodaj 3/4 szklanki oliwy z oliwek. Natkę pietruszki i majeranek wymieszać i doprawić solą.
Na obranej blasze do pieczenia wrzucić brokuły z pozostałymi 2 łyżkami oleju; rozprowadzić w jednej warstwie. Doprawić solą i smażyć przez około 18 minut, aż kwiaty będą po prostu miękkie.
W dużej misce, wrzucić brokuły z escarole i dressing.