Sałatka z endywii czerwono-białej

Sałatka z endywii czerwono-białej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Czerwonej i białej sałatki Endywiowej. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,31 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz musztardę dijon, szalotkę, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Endive Spears z sałatką z białej fasoli Radicchio, Endywia Z Dipem Z Białej Fasoli, oraz Puree z białej fasoli na endywii.

Instrukcje

1
Wymieszać ocet, szalotka, musztarda, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu w dużej misce, następnie dodać olej w powolnym strumieniu, ubijając aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Tuż przed podaniem dodać endywii i ziół, rzucając na płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiołaZioła
1
Endywia można myć i suszyć 1 dzień wcześniej i schładzać w zamkniętych workach wyłożonych papierowymi ręcznikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn