Sałatka z Edamame i fasoli z krewetkami i świeżą salsą

Edamame i sałatka z fasoli z krewetkami i świeżą salsą może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 309 kalorii, 29g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, krewetki, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Makaronem Krewetkowym Ze Świeżymi Owocami Salsa, Krewetki i warzywa fasola Mung & Edamame Fettuccine z kalafiorem alfredo, oraz Sałatka Z Fasoli Edamame.
Instrukcje
Gotuj edamame zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
Połączyć edamame, krewetki, fasola cannellini, pomidory cherry, cebula, i papryka jalapeo.
Połącz kolendrę i pozostałe składniki, mieszając trzepaczką.
Mżawka nad mieszaniną edamame, i wrzucić delikatnie połączyć. Kryj się i wyluzuj.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.