Sałatka z długoziarnistym i dzikim ryżem z serem pleśniowym, żurawiną i orzechami włoskimi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z długoziarnistego i dzikiego ryżu z serem pleśniowym, żurawiną i orzechami włoskimi. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 5G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ryż, żurawinę, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Spróbuj Sałatka z długoziarnistym i dzikim ryżem z serem pleśniowym, żurawiną i orzechami włoskimi, Mieszanka ryżu długoziarnistego i dzikiego, oraz Konfetti długoziarnisty i dziki ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rys ugotować w osobnych rondelkach zgodnie z zaleceniami na opakowaniach. Lekko schłodzić.
Wymieszać Ryce, ser, żurawinę, orzechy włoskie i cebulę w średniej misce.
Dodać opatrunek; lekko wymieszać. Kryć się.
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, aby umożliwić smaki do mieszania.
Podawać na talerzach sałatowych pokrytych sałatą.