Sałatka z dzikim ryżem i papryką może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 48 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz zieloną cebulę, paprykę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Sałatka Z Dzikiego Ryżu, Wild Rice Pepper Salad Recipe, oraz Czerwona Papryka, Kalafior I Dziki Ryż.
Instrukcje
1
Połącz ugotowany ryż, czerwoną paprykę, żółtą paprykę, zieloną cebulę, sok z cytryny, skórkę z cytryny, sól i pieprz w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
Papryka Czerwona
Ryż Gotowany
Zielona Cebula
Sok Z Cytryny
Skórka Cytrynowa
Pieprz
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Majonez wymieszać z mieszanką ryżową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Ryż
3
Przykryć i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, o 1 godzinę.