Sałatka z dzikim ryżem i indykiem to danie główne bezglutenowe i bezmleczne . Jedna porcja tego dania zawiera około 14 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 170 kalorii . Ten przepis jest dla 9 osób. Za 1,6 dolara za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka ryżu, piersi z indyka, papryczek pimiento i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 15 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 59% . Ta ocena jest całkiem dobra. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kolorowa sałatka z dzikim ryżem , California Wild Rice & Beef Cabbage Wrap With Crunchy Ricotta Cheese , and Herbed Vegetables In A Feta Quiche With A Wild Rice Crust .
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj pierwsze siedem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala