Sałatka Z Dzikiego Ryżu Z Prażoną Fasolką Szparagową I Suszoną Żurawiną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj sałatkę z dzikiego ryżu z pieczoną fasolką szparagową i suszoną żurawiną. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 340 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 1,32 zł za porcję. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 47 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka fasoli, żurawiny, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Pilaw Z Dzikiego Ryżu Z Suszoną Żurawiną I Orzechami Pekan, Fasolka szparagowa z suszoną żurawiną i orzechami laskowymi, oraz Dziki ryż z prażonymi kasztanami i żurawiną dla podobnych receptur.