Sałatka z dzikiego ryżu, orzechów pekan i żurawiny

Sałatka z dzikiego ryżu, orzechów pekan i żurawiny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj dzikiego ryżu, orzechów pekan i sałatki żurawinowej. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, liście pietruszki, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Z Dzikiego Ryżu Żurawina Pekan, Creamy Chicken & Cranberry-Pecan Wild Rice, oraz Żurawina, Morela i pekan Dziki Ryż Pilaf (gf + Vegan).

Instrukcje

1
Umieść ryż w sitku o drobnych oczkach i spłucz pod zimną bieżącą wodą, aby zmyć kurz lub brud.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2
Umieść ryż i odmierzoną wodę w średnim rondlu i zagotuj na dużym ogniu. Przykryj szczelną pokrywą i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu, aż ryż wchłonie większość wody, a ziarna spuchną (niektóre mogą się rozdzielić, aby odsłonić swój biały rdzeń), około 30 do 60 minut. (Ogólnie rzecz biorąc, im dłuższe i ciemniejsze są ziarna ryżu, tym dłużej muszą gotować.) Jeśli po zakończeniu ryżu pozostanie jakiś płyn, odcedzić ryż przez durszlak. Powrót go do rondla, puch widelcem, i gotować, odkryte, na małym ogniu, aby nadmiar płynu odparować, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Przełożyć ryż do dużej, niereaktywnej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodaj pekan, żurawinę i pietruszkę. Przerabiać dressing, mżawka go na mieszaninę ryżu, i wrzucić do połączenia. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby. Przechowywać w lodówce, aż dokładnie schłodzone i smaki mają stopione, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia45
Magazyn