Orzechowy Dziki Ryż Sałatka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 8G białka, oraz 20g tłuszczu. Za $1.01 za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Ten przepis z Taste of Home ma 31 fanów. Mieszanka selera, sosu sojowego, zielonej cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 59%. Podobne przepisy obejmują Sałatka Z Dzikiego Ryżu Orzechowego, Keeping it Simple-orzechowa Sałatka z dzikiego ryżu, kurczaka i szpinaku, oraz Orzechowy Dziki Ryż.
Instrukcje
1
W dużym rondlu zagotuj bulion. Dodaj ryż. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Odcedzić; puch widelcem. Dodaj groszek, seler, cebulę i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Drobny żółto-zielony złoty kolor. Bogaty, wysunięty owoc silnie przejawia się bogatymi aromatami miodu gruszkowego i ekstraktu waniliowego, z nutami świeżych ziół i marcepanu. Bardzo pełne, bujne smaki ujawniają zintegrowane, typowo Carneros, dojrzałe jabłko i brzoskwiniowe owoce połączone z pikantnymi waniliowo-cynamonowymi elementami dębu. Finisz jest kremowy, okrągły i prażony, ani "charry", ani resiny, Dąb drobno zrównoważył potężne owoce. Jest to luksusowo teksturowane wino o wysokiej zawartości ekstraktu; świetna folia do bogatych dań rybnych, pikantnego kurczaka lub pieczeni cielęcej.