Sałatka z dzikich grzybów, pieczonych buraków i koziego sera z przecierem cebulowym
Sałatka z dzikich grzybów, pieczonych buraków i koziego sera z przecierem cebulowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 488 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 8,5 USD za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz grzyby kurkowe, cebulę cipollini, szałwię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 67 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wampir Sałatka z kurczaka-buraków z szalotki i kozim serem i cebulą tosty Ghouls, Sałatka z pieczonych buraków i koziego sera, oraz Sałatka Z Pieczonych Buraków I Koziego Sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej patelni sauté na umiarkowanym ogniu, ogrzać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać cebulę i szalotkę i podsmażyć, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękka. Doprawić solą, dodać śmietanę i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Ciężki
Szalotka
Cebula
Sól
3
Przenieść mieszaninę cebuli do robota kuchennego lub blendera i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Na średniej patelni na dużym ogniu rozgrzać olej z orzechów włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać grzyby, w razie potrzeby partiami, i podsmażyć, mieszając od czasu do czasu, aż płyn uwalniany przez grzyby odparuje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
3
Dodać szałwię, doprawić solą i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą złociste i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Szałwia Lekarska
Sól
1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Buraki ułożyć w dużym, głębokim naczyniu do pieczenia i skropić oliwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burak
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Dodać tyle wody, aby osiągnąć około 1/4 cala się po bokach naczynia do pieczenia. Przykryć folią i piec, aż buraki będą miękkie, o 45 protokół. Gdy buraki będą wystarczająco chłodne, aby je obrać i pokroić w ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burak
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
4
Buraki przełożyć do średniej miski, dodać skórkę z cytryny, sok z cytryny i szczypiorek, doprawić solą i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Skórka Cytrynowa
Szczypiorek
Burak
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ułożyć pestki dyni na dużej, obramowanej blasze do pieczenia, skropić olejem z orzechów włoskich i wrzucić do połączenia. Pieczeń do tosty, o 10 protokół, następnie wrzucić z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Dyni
Olej Z Orzechów Włoskich
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
1
Napełnij dużą miskę lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, blanszować groch, aż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Odcedzić, a następnie natychmiast zanurzyć groszek w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Groch
4
Ponownie odcedzić groszek i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch
1
W dużej misce połączyć grzyby, buraki, groch, kozi ser, i cebula purée i wrzucić do połączenia. Sałatkę podzielić na 4 talerze, posypać prażonymi pestkami dyni i podawać.