Sałatka z dyni mieszanej z klonem Vinaigrette
Sałatka z dyni mieszanej z klonem Vinaigrette jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Mieszanka soli, dyni, oliwy z oliwek extravirgin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka mieszana z jabłkami, marchewką, cukierkowymi orzechami pekan i parmezanem z winegretem Klonowo-musztardowym, Sałatka z mieszanych zieleni z pieczarkami Vinaigrette, oraz Sałatka mieszana z miodowo-limonkowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść nasiona dyni w średniej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować 5 minut lub do tosty, często mieszając.
Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj dynię, i gotować 8 protokół lub aż rumiane i miękkie.
Dodaj tymianek, rzucając połączyć. Super.
Połącz ocet, olej, syrop, sól i pieprz, mieszając trzepaczką.
Mżawka na sałatki; wrzucić dobrze do herbu.
Dodać dynię i nasiona dyni; wrzucić.