Sałatka z dwóch fasolek może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.33 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 210 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, pomidory winogronowe, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli, oraz Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój fasolkę szparagową na długości 1 cala i gotuj w rondlu z osoloną wodą, aż będzie krucho-miękka, 4 do 5 minut. Spłukać w zimnej wodzie; osuszyć na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
W dużej misce, wymieszać składniki; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Odstawić na co najmniej 15 minut i do 2 godzin przed podaniem w temperaturze pokojowej.