Sałatka z dorsza, ziemniaków i fasoli szparagowej

Sałatka z dorsza, ziemniaków i fasoli szparagowej
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Sól dorsz, ziemniaki i sałatka z fasoli szparagowej może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 21 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz paprykę, cebulę, yukon gold i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka z fasoli szparagowej i ziemniaków, Sałatka Z Fasoli Szparagowej, oraz Sałatka Z Grzybami I Fasolą Szparagową.

Instrukcje

1
Na wolnym ogniu Wrzuć duży rondel z wodą i wrzuć nasączonego solą dorsza. Gotować, aż dorsz sól zaczyna się otwierać i płatki, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dorsz SolnyDorsz Solny
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Usuń sól dorsza z wody za pomocą łyżki szczelinowej lub skimmera i pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Palcami płatki dorsza na kawałki około 11 / 2 cali, usuwając wszelkie kości i skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
DorszDorsz
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
SkimmerSkimmer
3
Ziemniaki szoruj, umieść w dużym rondlu i dodaj wystarczającą ilość zimnej, osolonej wody, aby przykryć je co najmniej czterema palcami. Doprowadzić wodę do wrzenia i gotować ziemniaki do miękkości, ale nie mushy, o 35 protokół. Sprawdź je ostrożnie pod koniec gotowania i wyjmij je przed podzieleniem kurtki. Gdy tak się stanie, ziemniaki mogą zostać zalane wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Odstawić ziemniaki, aż będą wystarczająco chłodne, aby obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
5
Podczas gdy ziemniaki gotują, gotować fasolkę szparagową lub fasolkę szparagową w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż al dente, miękkie, ale twarde, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Odcedzić i bardzo krótko spłukać pod zimną bieżącą wodą. Jeśli używasz fasolki szparagowej, podziel je na pół, ściskając jeden koniec fasoli i ciągnąc połówki od siebie, rezerwując dowolną z małych fasolek, które wyskoczą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
FasolaFasola
WodaWoda
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
7
Złóż sałatkę, gdy ziemniaki są jeszcze ciepłe. Obrać ziemniaki, pokroić je około 1 / 2 cala grubości, i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Dodaj fasolkę szparagową, czerwoną cebulę, posiekaną natkę pietruszki i sól dorsza. Można dodać cały dorsz sól w tym momencie, lub odstawić niektóre z większych kawałków do dekoracji górnej części gotowej sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
Dorsz SolnyDorsz Solny
Pietruszka-naćPietruszka-nać
9
Skropić wszystkie oprócz 3 łyżki oliwy na sałatkę i wrzucić delikatnie, aby pokryć składniki oliwą z oliwek, ale zachować kawałki soli dorsza tak duże, jak to możliwe. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Dorsz SolnyDorsz Solny
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
10
Pozostałe 3 łyżki oliwy ubić octem, solą i pieprzem do smaku. Ułóż sałatkę na środku dużego talerza lub podziel ją między talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
11
Posypać sałatkę winegretem i udekorować solą dorsza i gałązkami pietruszki, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Dorsz SolnyDorsz Solny
Pietruszka-naćPietruszka-nać
12
artykuł var
13
Typ_27_data = {};
14
artykuł
15
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia80
Magazyn