Sałatka z czterech fasolek to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 10. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz seler, paprykę, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli, oraz Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli.
Instrukcje
1
W dużej salaterce wymieszać cukier, ocet i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Cukier
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj cebulę, papryka, seler, zielona fasola, lima fasola, fasola, fasola pinto i pimentos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Papryka
Fasola Szparagowa
Fasola Pinto
Fasola Lima
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
Seler
Cebula
3
Wrzucić równomiernie płaszcz i umieścić w dużym zamkniętym pojemniku.
4
Umieść w lodówce i okresowo obracaj, aby wymieszać.