Sałatka z czerwonych liści z pomarańczami
Sałatka z czerwonych liści z pomarańczami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 115 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, sałatę liściową, 2 cebule i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Z Czerwonych Liści Z Prażonymi Burakami, Pomarańczami I Orzechami Włoskimi, Stir-fried Yam Leaf (bataty Leaf) z Belacan (shrimp Pa, oraz Sałatka z liści wiosennych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą małego ostrego noża odetnij skórkę i biały rdzeń z pomarańczy.
Pomarańcze pokroić w poprzek na okrągłe plasterki, a następnie pokroić na pół. Wrzucić czerwony liść sałaty, plastry pomarańczy, i plastry czerwonej cebuli w dużej misce.
Dodać olej i ocet i wrzucić do herbu; doprawić sałatkę do smaku solą i pieprzem.