Sałatka z czerwonych brokułów może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 1,43 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 531 kalorii, 13g białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka destylowanego octu, majonezu, brokułów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj Carpaccio z brokułów z sałatką z łodyg brokułów, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Tajskie czerwone Curry z warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Miejsce boczek na dużej patelni. Gotować, obracając często, na średnim ogniu, aż równomiernie rumiane. Fajnie, a potem się kruszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Posmaruj migdały na blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkowe Migdały
Pliki Cookie
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Piec przez około 12 do 14 protokół lub do lekko rumiane, obracając raz podczas opiekania. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
W małej misce wymieszać majonez, cukier i ocet. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Ocet
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
W dużej misce, połączyć brokuły, pokruszony boczek, seler, zielona cebula, czerwona cebula, winogrona, i prażone migdały. Wymieszać z sosem majonezowym. Schłodzić przez kilka godzin w lodówce.