Sałatka z czerwonej papryki i kopru włoskiego
Sałatka z czerwonej papryki i kopru włoskiego może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, nasiona sezamu, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pyszne Cebulki Kopru Włoskiego Rozmaryn Kurczak, Thomas Keller Style Glazurowana i duszona cebula kopru włoskiego, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Podgrzej brojlery. Grilluj pieprz pod brojlerem, aż skóra poczerniała, a miąższ lekko zmiękł.
Umieścić pieprz w papierowej torbie lub zamykanej plastikowej torbie do ostygnięcia.
Usuń nasiona i skórę (skóra powinna łatwo zejść papryki teraz). Pokroić w paski.
Ustaw piekarnik do pieczenia w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść orzeszki piniowe i nasiona sezamu na blasze do pieczenia i tosty, aż zaczną brązowieć. Będą pachnieć wspaniale!
Połącz warzywa sałaty, cebulę kopru włoskiego i czerwoną paprykę w misce sałatkowej. W małej misce, ubij razem sos sojowy i olej roślinny.
Wlać sałatkę i wrzucić do płaszcza.
Posypać orzeszkami pinii i sezamem, doprawić do smaku mielonym czarnym pieprzem.