Sałatka z czerwonej kapusty z sosem cytrynowym
Sałatka z czerwonej kapusty z sosem cytrynowym jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 3G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, nasiona słonecznika i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Sałatka z czerwonej kapusty z sosem limonkowym, oraz Kapusta Slaw z sosem octu.
Instrukcje
Rozłóż nasiona słonecznika na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku przez około 8 minut, lub aż pachnące.
W blenderze lub robocie kuchennym, połączyć jalapeo, olej rzepakowy, sok z cytryny, sól i cukier i proces do gładkiej.
W dużej misce wrzucić kapustę z marchewką i kiełkami.
Dodać opatrunek i prażone nasiona słonecznika i wrzucić do herbu. Doprawić pieprzem, ponownie wrzucić i podawać.